10 beroemdheden beschuldigd van seksuele misdaden

Michael Jackson verscheen voor het Hof op kosten van het planten van jeugdige twee keer. Beide tijden waren jongens. In 1993 - 13-jarige Jordan Chandler. De jongen was een fan van Jackson en https://schildersbedrijf-in-den-haag.expertpagina.nl/ had vaak in zijn ranch "Neversand". Later zei de vader van de jongen dat haar zoon hem vertelde dat de zanger hem zijn geslachtsdelen heeft gescheurd . De politie voerde een onderzoek uit naar deze beschuldigingen, waarbij Michael zelfs zijn geslachtsdelen moest demonstreren om te vergelijken met wat de jongen beschreef. De partijen gingen naar de wereld: Jackson betaalde de familie van Chandler $ 22 miljoen en Jordanië weigerde te getuigen van Michael.

Tien jaar later werd in 2003 een vergelijkbare beschuldiging gelanceerd tegen Michael. Het "slachtoffer" werd ook de 13-jarige Gavin Arvizo, ook de frequente gast van het huis van Jackson. Volgens geruchten was Jackson bezig met een jongen masturbatie. Net als in de vorige keer

, heeft Jackson de beschuldiging categorisch geweigerd, waarin staat dat de ARVIZO-familie simpelweg probeert zich af te breken. Jury Court oordeelde dat bewijs niet genoeg is en Jackson is onschuldig.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA