10 ongebruikelijke seksuele poses

Nadat ik heb geleerd dat in de wens om seksmensen te diversifiëren mensen om zelfs "Kamasutra voor Druïds" te kopen, beseften we dat het tijd was om een ​​dozijn niet helemaal klassieke poses te demonstreren.

Ridder

Ze zit op je in de houding van de klassieke paard, maar rust in bed slechts één knie, de tweede wordt opgewekt. Het hele lichaam bevindt zich in de crankshake pose.

Spel in de bal

Als je thuis een opblaasbare gymnastieke bal hebt, waarmee iemand ooit zou gaan afvallen, is het tijd om van hem te profiteren. Zet het op het bed, zodat hij daar niet rijdt, hier, de jongedame van bovenaf, en hij sta zelf voor haar knieën.

Nu kun je de partner voorzichtig vastdraaien. Het is belangrijk dat ze

https://apolymanseisantoniou.gr/apolumanseis-goudi-apentomoseis-muoktonies/

zijn handen een bal vasthoudt die ontsnapping van je vilt naar waar.

Voeten samen

Partner ligt op de maag, je bent top. Uit de klassieke versie van deze houding onderscheidt zich door het feit dat de benen van het meisje goed gecomprimeerd zijn. In zo'n houding zal zijn vagina je penis veel sterker houden dan het gebruikelijke.

Helikopter

Liggend op de achterkant, plaats een partner van boven, ontvouw het zorgvuldig zodat je cross-crosswise liegt. De benen van het meisje moeten worden samengestort voor meer betrouwbaarheid van de koppeling.

Sindsdien in deze houding zal ze niet minder krachtig moeten verplaatsen dan jij, kun je met haar met lichte slijpen op de billen gaan, het voordeel dat ze nu vol zit.

Rodeo

Als de rijder zijn rug toekeert, wint u beide: ze kan de gevoelens verrassen die worden veroorzaakt door de versterking van de penisdruk op de voormuur van haar vagina, nou, u zult rustig een soort van gezichten kunnen bouwen, niet bang dat ze woedend wordt op het meeste inPortune-moment.

Werknemers en collectieve boeren

Je liegt aan de zijkant aan elkaar en verhoog de vrije benen. Voor deze houding heb je spieren van de dijen gepompt, omdat je het gewicht niet alleen je eigen hebt, maar ook haar benen.

Schildpad

In tegenstelling tot de beroemde "Officer" -positie van de benen van het meisje, worden de meisjes niet in je schouders gegooid, maar gescheiden aan de zijkanten van je borst. Senior Boys vertelden ons dat dit de meest geschikte pose is voor anale seks. Natuurlijk, als je smeermiddelen niet negeert.

Diagonaal

Zoals je weet, alle essentiële huiden in de nuances. Het is een meisje waard in de pose "ruiter", verander het zwaartepunt, verwoesting van de directe cursus in elke richting, - en in de plaats van docking voelt u een heel complex van nieuwe sensaties.

Lees ook

Hamer

Het meisje ligt op zijn rug en je bent comfortabel gelegen op de top, ga naar haar benen. Het verlichten van zijn handen in bed, maak de dijen van de beweging op en neer, alsof je de spijker verstopt. De spijker kan periodiek opdagen - hiervoor moet je moreel klaar zijn.

Kruiwagen

Het is krachten voor jou, zelfs met de minimale set biceps en andere triceps. Het medicijn.eigenoverzicht.nl/ meisje leunt en rust op zijn handen in de vloer, je staat op van achteren tussen haar benen en verhoog haar heupen omhoog.

Materialen op het onderwerp

Opmerkingen

  • Bovenkant
  • Alle opmerkingen
  • Nieuw
  • Oud

Interactieve versie van Maximonline Magazine

Maximonline Magazine

Papier Maxim met Thuisbezorging

Network Edition "Maximonline.Ru (maximonline.RU) - Officiële site van het Maxim Men's Magazine ». Certificaat van registratie van de media EL Nr. FS 77 - 78428, uitgegeven door de federale dienst voor toezicht op het gebied van communicatie, informatietechnologieën en massacommunicatie (Roskomnadzor) op 29 mei 2020. achttien+.

Editor-In-Chief: Malenkov Alexander Grigorievich

Copyright (s) LLC "Hurst Shkulev publiceren", 2021.

Elke reproductie van de materialen van de site zonder de redactionele op te lossen.

Contactgegevens voor Staatslichamen (inclusief Roskomnadzor):

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA