5 stadia van relaties waardoor alleen sterke paren passeren

Welke moeilijkheden wachten op je op weg naar echte liefde en hoe om het hoofd te bieden?

14 augustus 2020

Liefde — Onvoorspelbaar ding. Terwijl u in de sterren (of andere bronnen) berekent wanneer en onder welke omstandigheden zal voldoen «daarvan», Het lot bereidt u een heel ander scenario voor: dus het is tijd om klaar te zijn voor Mr. Biga is te vinden in de supermarkt voor de keuze van kaas. En hoewel alle relaties op verschillende manieren beginnen en eindigen, slaagden psychologen er nog steeds in om de formule te brengen waarvoor u uw liefde voor professionaliteit kunt controleren. Elle spreekt ongeveer vijf fasen waardoor alleen de sterkste koppels passeren. Wat ben jij?

LIEFDE

Liefde is misschien wel het meest opwindende en onvoorspelbare gevoel: vaak verliezen we gewoon hun hoofd van een persoon die nooit wilden houden. Het kan niet worden voorkomen of gecontroleerd: zodra u het waanzin noemt — Tsunami of chemie, — Het is echt niet om van hem te ontsnappen. Alles omdat we onderworpen zijn aan bewuste keuze, maar instinct, die echter slechts tijdelijk tevreden is. Tijdens deze periode lijkt de partner ons de meest perfecte persoon op de planeet — Natuurlijk, zolang liefde naar het volgende niveau verhuist of niet verdwijnt.

ONTWIKKELING

Wanneer we toegeven om lief te hebben — Een bewuste keuze maken. Het betekent dat de eerste fase het einde naderde en we begrijpen dat ze klaar zijn om door te gaan. Je bent gehecht aan de partner, bouw veel voorkomende plannen, je hebt vertrouwen in elkaar, groeien en ontwikkelen. Het is in dit stadium dat veel paren beslissen over samen leven en huwelijk. En als je er geen twijfel over hebt dat dit echt jouw persoon is, ga je verder.

TELEURSTELLING

Teleurstelling en vervreemding — De draaiende fase, die veel nooit overwintomen. Op een gegeven moment begrijp je dat je niet vroegere emoties naast de geliefde ervaart, en je hoop voor een wolkenloze toekomst verdwenen. Je begrijpt dat je niet tevreden bent met dergelijke relaties, cialis kopen in nederland maar je kunt de oorzaak niet vinden — Wat is het geval? Dan ben je op zoek naar een reden om ruzie te maken, en elke kleinigheid waarnaar je nog geen aandacht hebt besteed, brengt je uit jezelf.

Inderdaad, wanneer we verliefd zijn, lijkt alles in de partner overdreven prachtig voor ons, en in deze fase is het zelfs wat je ooit leuk vond, begint te irriteren. En dus stel je jezelf een vraag: doet de juiste keuze die ik deed? Gewoon zonder paniek — Dit fase kan en moeten overleven.

HET WERK

U kunt de situatie alleen opslaan als u het beeld van gedachten wijzigt. En voor werk aan uzelf en relaties ontvangt u een beloning: gevoelens zullen een volwassene en sterker worden. We zijn onvolmaakt: iedereen heeft problemen en complexen. Daarom moet je verliefd worden op waardigheid, maar in de nadelen van elkaar. Ja, relaties — Dit is een baan, dus het is belangrijk om te begrijpen dat je voor echte liefde tijd hebt, geduld en kracht.

Liefde die alles zal overleven

Alleen is moeilijk om dagelijkse problemen aan te kunnen, dus we zijn te allen tijde onbewust op zoek naar een partner (zelfs degenen die besloten om een ​​heremiet te worden), wat onze gelovige bondgenoot zal worden. Maar het gebeurt niet, zodat de persoon volledig aan uw verzoeken voldoet:

http://fahrzeugpflege-kraus.de/2021/08/14/stromectol-tablettpris-apotek-utan-recept/

we zijn allemaal anders, dus je moet zich aanpassen aan elkaar. Een andere vraag — Hoe zorgvuldig en voorzichtig doe je het. Wanneer je alle moeilijkheden doorloopt, zul je de belangrijkste gelijkgestemde persoon vinden, en dit zie je, het belangrijkste.

In de laatste fase verberg je in de regel niets, ken je de sterke en zwakke punten van elkaar en houd van de partner zoals het is. En het is op dit moment dat je het begrijpt — Ware liefde bestaat. Nu is het tijd om de bergen samen te draaien, omdat het goed met je gaat.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA