Hekserij liefde

Hoe dit wordt gedaan: Harry Gudini was een grote goochelaar - en de belangrijkste bindingspecialist, defecten en sleutelsluizen. De mannelijke technieken van je man zullen waarschijnlijk leuk vinden.

Met iets zachtjes (bijvoorbeeld stropdas of kousen) bind de polsen van je favoriet aan de bedden. Voor een groter effect, bind mijn ogen voor hem aan. Object voor sexy foci klaar. Gebruik het weerloos, schakel de verbeelding in en draai er naar toe. Voedingsautoriteiten. U kunt het strelen met een functie, klap zwak of laten vallen op de huid sojawas - een beetje pijn kan geen kwaad. Als je genoeg gevangen hebt, ga dan naar de positie van het paard en ga je door totdat je man schreeuwt / bewolkt kamagra kopen winkel / komt uit - van natuurlijk.

Wat is de focus: het is moeilijk te geloven, maar een man houdt er soms van als het wordt gecontroleerd. Bovendien, wanneer zijn handen zijn verbonden, worden ze ongebonden met u, wat betekent dat u de snelheid en de diepte van penetratie kunt kiezen, waardoor de verwezenlijking van het orgasme wordt vereenvoudigd.

Voor meer plezier: zodat je trucs hem niet lastig vallen, niet vergeten om met verschillende texturen en temperaturen te spelen - dit betekent niet dat na het aanraken van een zijden sjaal je je favoriete schuurpapier zou moeten verliezen, maar het contrasterende - warm en koud - Kusjes (dankzij thee en ijs) geven

https://reconvertis-toi.com/masturbating-kvinner-fanget-dominikanske-kvinners-videoer-hvordan-trene-nedre-del-av-mage-vondt-i-magen-etterx/

hem zeker aan de trillende.

2: kijk gewoon

Hoe dit wordt gedaan: usadi hem op de stoel, dan langzaam op de top zitten. Zodra uw ogen elkaar zullen ontmoeten, "verdienen" magie. Het belangrijkste is niet haast! Laat hem je in je gaan, niet dieper dan een centimeter per minuut - mannen moeten kunnen wachten op meisjes niet alleen op data. En het komt naar het kookpunt - laat het zo diep mogelijk zijn.

Wat is de focus: zie de ogen van de geliefde "in het proces", hoor zijn ademhaling. In combinatie met diepe penetratie geeft het honderdpunten vooruit, zelfs tantrisch geslacht.

Voor meer plezier: gebruik het feit dat zijn oor zo dichtbij is. Je kunt zachtjes zijn lob of gefluister magische spreuken zuigen (je zult echter iets onfatsoenlijks moeten bedenken dan "sim-salaaabim-rakhat-ibn-lukum").

3: Platen en springen

Hoe het is gedaan: je liegt op je rug en je man staat op zijn knieën en zijn benen bevinden zich tussen je heupen (op dit moment laat hij je focussen met lippen en tong zien). Als je het gevoel hebt dat het klaar is voor verdere franjes van je tovenaar, draai je je heupen aan op zijn en rukken de voeten op zijn schouders. Volg het voorbeeld van onvermoeibare konijnen: zij, zelfs in een magische hoed, verliezen geen tijd met niets.

Wat is de focus: de positie "hoofd" heeft een algemeen opwindend effect, omdat al het bloed aan dit hoofd plakt. Wat geeft je onbeschrijfelijke sensaties en praktisch magisch orgasme. En als je bedenkt dat mannen - visuals, dan zal je goochelaar alleen genieten van het uiterlijk van je gebogen naakt en opgewonden lichaam.

Voor meer genot: één hand kan nog steeds worden gestimuleerd om de clitoris te stimuleren (de magische knoppen zijn nooit teleurgesteld).

4: Slottype

Hoe dit wordt gedaan: het is tijd om te bellen om het element van water te helpen! Bereid een warm bad met schuim. Betrouwbaar daar eerst, staan ​​op je knieën (houd je op de rand, om de hele focus val niet te bederven). Man moet meedoen, staan ​​op je knieën en kom je van achteren binnen. Misschien een beetje glad, maar leuk.

Wat is de focus: een dergelijke pose biedt uw tovenaar beter om het punt g te stimuleren. Wat u echter echt zal helpen om het hoogste punt te bereiken, dus het is een douche. Om de stroming van het water te richten en plezier te krijgen terwijl deze sexy jets invloed op je clitoris.

Voor meer plezier: laat je geliefden je gewassen kist strelen - en je bent tevreden, en hij kan zijn pornoster voelen.

Mannen moeten geduldig kunnen wachten op hun meisjes, niet alleen op data. En het komt naar het kookpunt - laat het zo diep mogelijk zijn.

5: Ik vraag om de tafel

Hoe dit wordt gedaan: ga zitten op de tafel. Toen een geliefde je zal betreden, kletterde zijn middel.

Wat is de focus: deze bepaling stelt een man toe om zo lang mogelijk een erectie op te slaan, omdat wanneer het verticaal is, het bloed niet gevuld is, maar het kost alle delen van het lichaam, waardoor een erectie minder intens is (dit gebeurt niet Betekent helemaal dat wanneer hij eindigt, hij niet aangenaam is). Dus gebruik je extra tijd die verscheen met je geest, het maximale vertraging van het offensief.

Voor meer plezier: vingers op zijn rug rennen en sorry zijn billen (of slammer erop!).

Hoe dit wordt gedaan: kan naar de vloer worden verplaatst. Lang op de achterkant. Kussens onder de kont. Een man komt je in een hoek binnen en begint "acht" te schrijven (en Infinity heeft dezelfde vorm!).

Wat is de focus: in deze positie manifesteren de wonderen van vaardigheden de grote goochelaar, en u geniet gewoon van prachtig, langzaam aankomende, gek orgasme. Dit alles dankzij de bewegingen van zijn penis, waardoor u niet alleen op het punt g kunt, maar ook een, B, C, Z en zelfs K.

Voor meer plezier: plaats een ander kussen. Hoe hoger je bent, hoe beter het Point G wordt gestimuleerd tijdens penetratie (de verbinding tussen je orgasme en het aantal kussens is niet direct, dus gleed niet: doe geen 50 stuks, maar totdat het de trap raakt. ).

Hoe het is gedaan: Laag gezicht naar beneden op het bed, voeten hangen. Laat een man van achteren naar je toe gaan. Hij moet je voeten vasthouden tijdens fricties.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA