Mooi gaan of hoe een meisje in heren te gooien

Dus, je hebt besloten om het te verlaten. Hoe het te doen zonder de buren van onderaan te overstromen? Wat te zeggen om haar zelfrespect, uw zelfrespect en alle belangrijke lichamen van uw lichaam op hun plaatsen te behouden?

Omdat deze wereld vol is van diversiteit, weten meisjes hoe ze erg variatief moeten reageren om meldingen te melden dat je niet meer met hen wilt zijn.

Bereik is gescheurd «Ja, Super, Chao!» naar de trommel van Shakespeare. Als u vermoedt dat uw situatie dichter bij de laatste optie is, is het wenselijk om verschillende strategische manoeuvres door te brengen.

We hebben ons een psycholoog verteld, kandidaat van sociologische wetenschappen Annette Orlova.

Basisregel: gedraagt ​​zich als een heer.

«Elk deel — Punch on Women's Self-Esteem, — Dingen aletta. — Als het niet op initiatief van het meisje gebeurt, heeft ze twijfels over de aantrekkelijkheid, seksualiteit».

Er moet worden herinnerd dat de biologisch meisjes veel slechter zijn om te weigeren dan de hoge sterkte van een man in dit verband: we hebben duizenden overgrootvaders voor de evolutionaire schouders van.

En de overgrootvader slaagde erin een goede psychologische bescherming tegen deze problemen te ontwikkelen. Bij vrouwen is dit mechanisme om voor de hand liggende redenen slechter dan de mannetjes, want hij was het vaakst zonder behoefte.

Dus neem de schuld op jezelf, over de nobele lezer! Ze is mooi en slim, en jij freak en idioot. Alles is zoals gewoonlijk.

Verminder het effect van verrassing

Zodat uw boodschap niet als een donder klinkt met een heldere lucht, begin met het koken van een meisje naar wat er ten minste een week eerder gebeurt. Behalve seks. Ga in mijn zintuigen.

Op de vraag «Wat is er gebeurd?» Kraanschouders en zeg: «Laat maar!»

«Het scherper van de pijn van scheiding wordt gevoeld door de mensen voor wie het een perfecte verrassing is geworden, — Zegt anetta. — Als het meisje vermoedens heeft dat er iets mis gaat in je relatie, wordt het op de een of andere manier voorbereid op informatie over de pauze».

«Ik alleen van die gelukkige meisjes die meldden op sms. «Het spijt me, ik kon je dit niet vertellen, kijkend in de ogen…» — Geplaatst door mijn voormalige. Dus ik heb er uiteindelijk ervoor gezorgd dat hij een zielige lafaard en zwak is. Maar het was gemakkelijker van dit niet » Alena, 28 jaar oud

Kies het juiste moment

Dag toen haar kat van het balkon viel, — Slechte tijd voor afscheid.

Ook zal heel niet-winstgevend met je deel een gesprek beginnen over scheiding op het moment dat ze ergens heen moet gaan, bijvoorbeeld om te werken: de noodzaak om brandende verse emoties te onderdrukken, kan het leiden tot stress en uitsplitsing.

13 februari, 31 december en haar verjaardag — Voor degenen die meiden stoppen met meisjes in deze data, werden speciale pannen zonder niet-stick coating in de hel gemaakt.

«Sommigen geloven dat in de vakantie om haar heen genoeg vrienden en geliefden zullen zijn die haar kunnen troosten en entertainen. Maar hoop is het niet waard. Ten eerste, direct op het moment van de schok, velen, integendeel, wil eenzaamheid. Ten tweede, het kijken naar gelukkige paren van vrienden, zal het meisje zich vooral in staat zijn om te voelen», — Verklaart Annette.

«Laat hem er schuldig uitzien en boos zijn, zodat ik het gevoel heb dat het niet één slecht is » Licht, 30 jaar oud

Niet vergissen met een plaats

Pakket je op pakketten in een drukke plaats die ze niet zal slagen, dus doe de weddenschap op het café.

«Het wordt beschouwd als beter om te scheiden met een meisje op zijn grondgebied, — vertelt de Aletta. — Maar het is niet altijd waar. Alleen na je zorg, riskeert ze sterker om stress te ervaren».

De aanwezigheid van buitenlandse sneakers zal haar helpen — Veel meisjes, het rijden van Hysteria, dan spijt dat ze je kwetsbaarheid voor jou lieten zien.

Aan de andere kant is het de moeite waard om te begrijpen dat er in een dergelijke situatie een risico bestaat op een lelijke openbare scene, en het meisje is onwaarschijnlijk dat het dankbaar is voor het feit dat je haar

hebt gedwongen om te huilen, knijpen en de ponchikov in de ogen van verschillende dozijn bewonderende toeschouwers.

Dus bij het kiezen van een scène van actie, is het belangrijk om het temperament van de jonge dame goed te kennen, de mate van zijn gehechtheid aan u en het vermogen om uzelf in uw handen te houden.

Zoek de nodige woorden

Start het gesprek met de overdracht van zijn voordelen. Vertel me dan dat je ondanks al deze pracht niet klaar bent voor een serieuze relatie. «Het is erg belangrijk om overtuigend te zijn dat het meisje begrijpt: als je klaar bent voor een campagne naar het registerkantoor, zou ik het erop trouwen.

«In gesprek is het raadzaam om uw eigen voordelen te devalueren, — Dingen aletta. — Bijna alle opzichten, het meisje van tijd tot tijd vraagt ​​om zichzelf: cialis kopen «Is het niet waardig dan de beste?» en «Zal ik je tijd aan hem doorbrengen?» Daarom zal er een geschikte replica zijn: «Je verliest gewoon tijd met mij. Ik doe het niet».

Leg uit dat je niet de man bent die het met zorg en bewondering kan omringen, om betrouwbare achterkant en ketting van de kruisanden te bieden — dingen die ze verdient als geen ander. Laat hem erover nadenken terwijl je mijn sokken in de tas valt.

Als ze zegt dat hij wereldse goederen veracht en voor haar de beste mol in de wereld — Dit ben jij, vertragen de mate van adel en voer een claim naar voren.

«Praat niet over zijn echte tekortkomingen, concentreer je op imaginaire en vreemde, die, eerder, kan worden overwogen voordelen», — Adviseert Annette.

Bijvoorbeeld: «Je bent te sociaal, empathisch, extravert en charismatisch», «Ik stikt in deze vulgaire burger», «Je bent te aantrekkelijk, ik ben constant jaloers en kan niet zo leven».

Als dit alles niet helpt en het meisje blijft hangen aan je rechterbeen, pel je dapper een wit paard en transplane op de gehavende Izhaka.

«Je bent goed iedereen, maar om de een of andere reden ben ik ongelukkig met jou. Blijkbaar gaat het om mij. Sorry en vaarwel». Een beroep op zijn ongeluk — Vrouwelijke zet, maar daarom lijkt dit argument een meisje begrijpelijk en overtuigend.

«Laat hem het als onvermijdelijk en van ons onafhankelijk melden. Hij laat bijvoorbeeld het koloniseren van Mars of is zijn verloren vrouw-een gehandicapte vrouw in de kindertijd, waarvoor hij zorg moet doen. Iets zoals dit. Dan zal ik niet het gevoel hebben dat ik iets verkeerd heb gedaan » Nina, 32 jaar oud

Vergeet welsprekendheid

Een andere goede zet — Kies slechts één argument en herhaal het, als Parrot Jaco, zodat je niet in staat bent om jezelf in diepe puin te nemen.

Bijvoorbeeld op al zijn argumenten die u het perfecte paar bent dat haar moeder van u houdt dat u ogen als goede vergeet-mij-niet, solide: «We zijn te anders».

«In dit geval zal ze je niet in een onproductieve discussie kunnen trekken, waarbij je met elkaar onaangename dingen kunt praten», — Rapporteert Anetta.

Als je alleen sta, zelfs als het verstoken van logica is, zal ze geduld hebben en ze golft op pogingen om de situatie te verduidelijken. Wat heb je bereikt?.

«Een man, gooide me, zei: «Ik ben bang dat ik niet meer terug heb gekomen en op het punt je te veranderen. Maar ik respecteer je te veel om het achter je rug te doen. Dus laten we breken». Ik wist niet hoe ik te antwoorden: hij vertelde ook de waarheid en was oprecht. Dus ik moest hem bedanken voor eerlijkheid en loslaten » Dasha, 25 jaar

Herhaal onmiddellijk

Als een vrouw na de zin «We moeten deelnemen» Valt op de vloer en tranen haar op alle niet-shlaped plaatsen, met stijfheid.

Vertel me dat je haar gevoelens begrijpt, in een vriendelijke lof op de schouder, maar ga, en probeer niet om haar hete thee, kalmerende knuffels te troosten en kussen te stimuleren.

Als ze de volgende dag belt en klaagt dat hij ziek werd en niemand om voor medicijnen te gaan, met vrijgevigheid. Koop alles wat je nodig hebt en neem haar, maar niet meer. Gooi een pakket met aspirine door de drempel en ren onmiddellijk weg, maar ook om langer te worden 5—10 minuten van de voormalige geliefde hebben het niet nodig.

«Elke stappen geleden, dat wil zeggen, vergaderingen, gesprekken, om nog maar te zwijgen van seksuele contacten, zullen leiden tot het feit dat het meisje zal verwachten de relatie voort te zetten, — Zegt anetta. — Ondersteuning van de communicatiediscussie meestal niet zeker van mannen, omdat hun taak — een vrouw vasthouden. Het maakt dat ze hun betekenis voelen».

Dergelijke verliezers zijn blij om te geloven dat ze altijd wachten op een meisje dat nergens heen gaat. Dat wil zeggen, er is altijd de mogelijkheid om de rustige haven te sluiten waarin de oude associate u wacht. Maar je bent niet zo, toch?

«Laat hem onmiddellijk zijn dingen uit mijn huis nemen. Het ergste van alles wanneer hij dan na het scheermes komt, dan achter de tas, dan achter de flash drive. En elk van zijn aankomst als een korst van de ringen is slepen en alles is nieuw » Oksana, 22 jaar

Wees klaar voor een willekeurige vergadering

Je kwam een ​​kopje thee te drinken naar Paus Roman, en dat in de bank al zit. Als nadat de breuk niet zo veel tijd is gegaan, gooi met haar een paar frases af, zoek een reden om te verwijderen en te spraken.

Wees niet te beleefd — Ze zou denken dat oude gevoelens in jou wakker werden. Maar doe ook alsof je haar niet merkt, — Extreem slechte beslissing.

«Ga in zo'n situatie door en zeg niet hallo – Dit is een valse delicatesse. Demonstratie dat de mens niet bestaat, zal worden gezien als een belediging, — Zegt anetta. — Het is de moeite waard om beleefd te blijven, maar vermindert de dialoog tot een minimum».

Adverteer geen nieuwe relaties

Stadia van shock, ontkenning en adoptie Laatste verdieping minstens twee tot drie maanden, dus op dit moment is het ongewenst om foto's te uploaden met een nieuwe passie en handtekening: «Ik heb eindelijk mijn liefde ontmoet!»

«In geen geval mogen u aantonen dat u andere relaties hebt, — dringt aan Anett. — In dit geval is het wedstrijdmechanisme bij een andere vrouw, en de gevoelens van het door u verlaten meisje kunnen flare».

Nieuwe Passia, trouwens, is je ook nauwelijks dankbaar als ze Cola zal beginnen «Odnoklassniki» en maak valse pagina's met haar foto en de naam van escort-services.

«Ik volgde een van mijn eerste in sociale netwerken, en ik was pijnlijk om te zien hoe hij dezelfde grappen heeft geschreven en dezelfde liedjes op de muur van een andere vrouw gooide. Omdat hij ooit «Klei» mij! ik voelde me als «een van de» — Griezelig gevoel » Polina, 32 jaar oud

Ga akkoord niet met seks

Dus dat je niet weggaat, kun je alles aanbieden waar je van gedroomd bent. Zelfgemaakte Harcho, Collaborative Fishing, Gooi een vloerlamp uit met gewaden en drietal. Goed, of gewoon seks op elk moment van de dag en nacht. «Op dit moment wil je?» Verleidelijk, maar niet gevonden.

«Misschien denk je dat je seks hebt in het oude geheugen en vriendschap, maar voor je partnersseks — Dit is hoop voor hereniging. Als je akkoord gaat met seks, rijd jezelf dan in voormalige relaties», — Waarschuwde Anett.

«Laat hem nooit bellen, schrijft niet en beantwoordt mijn pogingen niet om contact met hem op te nemen. Ook hoef je niet te vragen of alles in orde is met mij, in het algemeen vrienden. Alles is goed met mij, de man, niet gestorven! » Masha, 27 jaar oud

Niet chatten

Een andere gemeenschappelijke mannelijke fout — Discussie over uw kloof met algemeen vertrouwd. Vergeet niet dat de lange taal alleen het spel wordt geschilderd.

«Als je een gemeenschappelijke vriendenkring hebt, zal het je woorden onvermijdelijk doorgeven. En ze zal ongemak en pijn ervaren, horen over hoe je de details van je persoonlijke relatie ermee aankondigt, — Zegt anetta. — Dus, als je deelt met een vrouw, bespreek dan de details hiervan volgt er alleen mee».

Doe communicatieve geschenken

Zelfs als het meisje al is vergeten hoe je haar slipje hebt gedroogd met haar föhn, zal ze nog steeds aangenaam zijn voor je felicitaties op het nieuwe jaar en de happines. Banaal «Fijne vakantie! Wees blij!» zal haar laten denken dat ze speciaal voor je was.

«Maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voormalige niet langer het verleden leeft», — Specificeert de Aletta. Daarom het nieuwe jaar, verjaardag — Goede redenen om dankbaarheid uit te drukken voor het meisje om in je leven te zijn.

«Dergelijke groeten tonen een persoon die hij niet zomaar werd gebruikt, maar oprecht behandeld. Dit is aanwijzingen dat hij en belangrijk is».

«Zeer geïrriteerd wanneer jaren na het afscheid van de voormalige, dronken, schreef SNOTTY ESMASKS: «In mijn wereld werd het zonder jou leeg». Ik begreep dat dit een dronken sentimentaliteit is, en had vernederd: in een nuchtere, riep hij nooit» Anya, 28 jaar

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA