Mythen over Monta en waar

Mythen over Minet streven ons vaak en aanzienlijk bederven seksleven, vooral degenen die geneigd zijn om in hen te geloven. Is alles eng in orale seks, terwijl ze praten over de forums? Is het mogelijk om iets van de slag te infecteren? Is het waar dat het onmogelijk is om van de slag te komen? We hebben de meest populaire mythen over de Minhel bevorderd.

Maar eerst kijken naar ons project: "Een groot gesprek over" dit ". Alles over seks in het digitale tijdperk en over:

MyThe nummer 1. Tijdens de pijpbeurt wordt het vaak gesoldeerd

Hoe het proces is georganiseerd en hoe deze overgaan in het algemeen een enkele man maakt het niet uit. Saliva is een integraal onderdeel van de pijpbeurt, en niemand betaalt meestal enige aandacht. Maar als je constant onderbreekt om je mond of spuug te vegen, kun je het hele proces volledig bederven.

MyThe nummer 2. Van de pijpbeurt kun je geen samba krijgen

In feite, seksueel overdraagbare aandoeningen, is er geen manier voor die orale seks die u doet of niet. Als er microcracks of wonden in de mond zijn, kunt u besmet raken. Als u niet zeker bent van uw partner, gebruik dan een condoom.

Mythe nummer 3. Verspreid veiliger

SPERM In elk geval valt in de mond, dus het is de moeite waard om naar de debunk van Myth Number 2 te kijken en met een niet-geverifieerde partner het waard is om een ​​condoom te gebruiken. Het hangt natuurlijk af van infectie, maar toch kost het om te zorgen.

Mythe nummer 4. Herpes kan niet worden geïnfecteerd tijdens orale seks

Hoewel het onderzoek niet veel onderzoek is, is het veilig om te zeggen dat met een niet-geverifieerde partner waarmee u niet zo lang vertrouwd bent of u niet vertrouwt tot het einde, het is de moeite waard om een ​​condoom te gebruiken en niet Tempt-lot.

Mythe nummer 5. Tijdens een pijpbeurt kun je een lid maken

Strashilki lanceert forums dat het mogelijk is om de penis ernstig te beschadigen en een partner naar het ziekenhuisbed te sturen, net tijdens een pijpbeurt. In feite is het niet helemaal waar. Natuurlijk kun je het overdrijven, maar als je een pijpbeurt zorgvuldig doet, de kansen om een ​​jonge man naar

de receptie te sturen naar een traumatoloog, vrij klein.

MyThe nummer 6. Meisje zou pijpbeurt moeten doen

"Als je kritieke dagen hebt, moet je een guy pijpbeurt maken, omdat hij het nodig heeft!"

In feite willen de jongens niet vaak seks, zoals het lijkt, dus je moet niets weten, als je het niet wilt. Er zijn vele andere manieren om pittige aantekeningen toe te voegen tijdens kritieke dagen, en Pijpen is geen mashe.

MyThe nummer 7. Een man wil altijd in zijn mond ejaculeren

Deze mythe heeft ook geen fundament, omdat iedereen het anders vindt, en het is zelden het belangrijkste mogelijk. Gewoon onderhandelen met een partner, vind gemeenschappelijke verlangens en belichamen ze.

MyThe nummer 8. Let gewoon op Penisu

Wetenschappelijk feit: in het scrotum zijn er veel nerveuze eindes, dus tijdens een blowjob kun je het gebruiken voor meer plezier. Het belangrijkste is niet om te comprimeren.

MyThe nummer 9. Zorg ervoor dat je een diepe blowjob neemt

In feite is de meest gevoelige zone een hoofd, dus voor een goede pijpbeurt hoeft u geen penis in de mond van het geheel te nemen.

Mythe nummer 10 levitra best price. Boze baan &# 8212; Het is vernederend

Oké, wat voor soort partners zoals. Als een van de partners om de een of andere reden niet van orale seks houdt, kunt u ... niet! In deze kwestie is het belangrijkste ding om met de partner te kunnen onderhandelen, je verlangens en onwil bespreken.

MyThe nummer 11. Van pijpbeurt kan rukken

Inderdaad, een diepe pijpbeurt kan een aanval van misselijkheid veroorzaken als gevolg van de bromitreflex, maar andere technieken - nooit.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA