Sex en sport 6 fantastische berichten voor flexibele en harde partners

Laat hem opstaan ​​"op de brug" met de afbuiging in het midden, afhankelijk van de palm en de voeten. Ga aan het gezicht aan hem zitten, leg mijn benen op mijn schouders en begin met viagra online bewegen en verbrijzeld in verschillende richtingen. Op het eerste gezicht lijkt de houding onmogelijk, maar na een kleine praktijk wordt u beloond. Voor meer variabiliteit, zet je voeten op de grond https://alineaku.co.id/kerinduan/ en neem in een van de vrije handen de vibrator.

2. Victory Sign

Laat de partner op zijn knieën zijn. Spring in je handen (alleen voorzichtig!), knuffel achter de nek, en hij laat hem je onder de billen ondersteunen. Deze houding biedt diepe penetratie in verschillende invalshoeken. Als u de kleine vibrator tussen uw lichaam vasthoudt, is het nog interessanter.

3. "69" staande

Deze houding is mogelijk als je niet erg hard bent en hij kan je genoeg vasthouden. Zijn taak is om op te staan ​​bij een sterke muur, breng je naar de handen zodat het hoofd beneden is, en de benen omhelsden hem in de nek. Bovendien steunt hij u voor de taille. Maar als ze nog steeds bang zijn om te vallen - je armen uit te breiden en ergens op te mengen. Sexy acrobatiek is een nieuw niveau van sensaties!

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA